Zoeken naar kringloopwinkel

kringloopwinkel
Kringloopwinkels in Antwerpen.
Zoekt u een leuke kringloop bij u in de buurt? Alle steden en dorpen met één of meerdere winkels staan hieronder. Alle winkels in de regio Antwerpen kunt u ook bekijken op de kaart. De openingsuren, het adres, het telefoonnummer en andere contactgegevens vindt u per winkel.
Malware
De Kringwinkel Sint-Gillis-Waas Onze Kringwinkels.
En dat maakt het extra leuk om regelmatig binnen te springen. Met een klein budget kan je plezante koopjes doen, of het nu gaat om een cadeau voor jezelf of om een verrassend geschenk voor een goede vriend of vriendin.
lening aanvragen
kringloopwinkel gemeente Tielt-Winge.
Van deze winkels zijn er momenteel een honderdtal, verspreid over heel Vlaanderen. Ga eens rondneuzen in een kringloopwinkel. Er wacht jou een ruim en steeds variërend assortiment van boeken tot eetkamers, van elektrische apparaten tot kleding, van speelgoed tot fietsen, enz.
Keyboost United Kingdom
Kringloopwinkel Okazi Gemeente Alken.
De Kringloopwinkel Okazi haalt jouw herbruikbare goederen gratis op. Je kan deze goederen ook zelf naar de winkel brengen. Herbruikbare goederen zijn goederen die niet stuk, niet vuil en volledig zijn. T 011 28 65 80. F 011 27 13 54.
Kringloopwinkel t Rad Gemeente Oostkamp.
Kringloopwinkel t Rad. Toon op stratenplan. Veel van de afgedankte goederen die meegegeven worden met de grofvuilophaling of die op het containerpark belanden, kunnen nog gebruikt worden. Wie telefoneert naar het kringloopcentrum t Rad t 050 34 94 00 kan nog te gebruiken afgedankte goederen gratis laten afhalen, bijvoorbeeld bij sterfgevallen, verhuis, enz.
De Kringloopwinkel Kortrijk.
Kringloopwinkel Kortrijk Kuurne.
Kringloopwinkel VERKO Wetteren Ecoplan.
Auto en aanhangwagen van vrienden met mijn meubels geladen en naar de kringloopwinkel in Wetteren: DONDERDAG gesloten: zonder dank voor uw slechte informatie! 26 June 2015 Pieter. Ik sta hier nog met een goede eenzit die weg mag, komen jullie deze afhalen of moet ik deze zelf brengen.
Kringloopwinkel Westerlo PT Shop: meubilair, decoratie.
Van meubels tot werktuigen. Uw spullen verkopen aan kringloopwinkel PT Shop te Westerlo. Is uw zolder opgekuist en hebt u tal van spullen die u niet meer kan gebruiken? Gooi dit dan niet zo maar weg maar kom ermee langs in onze kringloopwinkel te Westerlo-Zoerle.

Contacteer ons