Resultaten voor sfinx tegels

sfinx tegels
Tegels Eurostone nv.
Deze matte keramische 80 x 80-tegel tovert uw ruimte om tot een niet alleen landelijk, maar ook warm geheel. Toepasbaar als vloer en of wandoplossing. Tegels beschikbaar in verschillende kleuren, afmetingen en mogelijkheden al dan. bekijk Vergelijk Vergelijk Quick View.
Sphinx vloertegel Bastion grijs 30x60cm Praxis.
Hulp nodig met het uitrekenen van de juiste hoeveelheid tegels, lijm en voegmiddel? Voer de afmetingen van de tegel en de ruimte in en wij rekenen het in een paar seconden voor je uit! Ga naar de rekenhulp Andere mensen bekeken ook. start hier
Voegen tegels
gezocht metrotegels 20x10cm Sphinx wit met facetrand Bouwinfo.
Ik heb dezelfde tegels trouwens ook in de inloopdouche, op de muren rond het bad, op de bad-omkasting én in de WC boven op de muren en op een tussenmuurtje daar, dus ik zou er zeker nog een aantal kunnen gebruiken om ineens wat reserve te hebben.
sea life
Sphinx Elements XK75001 wandtegel 30x60 cm, kleur Superwit glans IB.NL.
Voor het downloaden van bijlagen heeft u een account nodig. DoP DoP geglazuurde wandtegels 18-03-2013 1307WTGLV01. Voor het downloaden van afbeeldingen heeft u een account nodig. Hier heeft u een gratis account voor nodig. Elements XK75001 wandtegel 30x60 cm, kleur Superwit glans.
soorten kredieten
Sphinx tegels Bouwmaterialen 2dehands.be.
495, tegels houtlook en decors tegels v.a. 1495, terras tegels v.a. 28 november 2018 1753: Hoogstraten. Houtlook tegels / Terrastegels / Decortegels v.a. Wij hebben: complete sanitair set zonder kraan v.a. 495, tegels houtlook en decors tegels v.a. 1495, terras tegels v.a.
lenen simulatie
Staand toilet Toilet Badkamer.
Hierdoor werkt onze webshop mogelijk niet correct. Klik hier om te updaten of gratis een moderne browser te installeren. Javascript is uitgeschakeld. Om de webshop optimaal te kunnen gebruiken is het noodzakelijk javascript in te schakelen. Badkamer Toilet Staand toilet.
Sphinx Tegels Wikipedia.
Sphinx Tegels, van 1997 tot 2008 ook Trega International, is een keramisch bedrijf in de Nederlandse stad Maastricht, gespecialiseerd in tegels. Van 1901 tot 2008 produceerde het bedrijf op het fabrieksterrein in de wijk Limmel keramische vloer en wandtegels. Tegenwoordig vindt de productie elders plaats.
Sphinx Tegels Dutch Tiles B.V. MAASTRICHT Tegels.nl.
Nieuw elan, frisse impulsen en een human capital van gemotiveerde en ervaren medewerkers maken SPHINX TEGELS tot een succesvol A-merk. Via een uitgebreid netwerk van groothandelaren en dealers vinden SPHINX TEGELS hun weg naar klanten in de Benelux, Noordwest Europa en Azi.
Bekijk alle badkamerseries in onze collectie SPHINX.
Sphinx 300 I Kids. Sphinx 300 I Specials. Sphinx 300 I Urinoirs. Sphinx 300 I Varicor. Sphinx 300 I Kranen. Vind ons ook op. 2018 Geberit B.V. De wereldwijd opererende Geberit groep is Europees marktleider op het gebied van sanitaire producten.
Ontdek onze exclusieve tegelcollectie in samenwerking met Sphinx Tegels Baden.
Ontdek onze exclusieve tegelcollectie Sphinx Tegels exclusief bij Baden. Baden heeft samen met Sphinx Tegels een unieke tegelcollectie ontwikkeld voor ons huismerk Mix Match. De uitstekende kwaliteit en de verfijnde uitstraling maken deze Mix Match tegels uniek. Deze complete collectie wand en vloertegels is alleen verkrijgbaar bij de aangesloten Baden winkels.

Contacteer ons